Hoppa till innehållet

Stäng fönstretStäng fönstret
Skriv ut sidanSkriv ut

Trädkronor med klarblå himmel

Autismforum flyttar till ny plattform Just nu pågår en flytt av Autismforum till en ny plattform. Autismforum kommer framöver att vara en egen del av Habilitering & Hälsas webbplats www.habilitering.se Autismforum har funnits i sin nuvarande form sedan 2004. Vi har under lång tid planerat för en flytt av innehållet till en ny teknisk plattform, en ny struktur och form. Arbetet tar alla våra resurser, vilket innebär att det inte kommer att tas fram något nytt innehåll i den här miljön under våren 2015. Hör gärna av dig om det är delar du tycker är särskilt bra eller om det finns delar som behöver arbetas om eller saknas helt.

Om du har frågor eller synpunkter är du som vanligt välkommen att kontakta oss.                                       

> Frågor och svar

Ung och asperger www.ungochasperger.se är en webbplats för unga med Aspergers syndrom. Webbplatsen ger information om vad asperger innebär och hur man kan få stöd. Den riktar sig till ungdomar mellan 16-25 år.

Skolan för elever med ASTVad krävs av skolan för att inkludering av elever med Aspergers syndrom, autism eller annan diagnos inom autismspektrumet ska fungera? I olika texter sammanfattas vad forskning har kommit fram till.

> Skola och inkludering för elever med AST

> Fler artiklar

Krönika: "Min hund fick mig att överleva"

"Hade jag inte haft min hund under dessa år är det tveksamt om jag hade levt idag. Min blandraskille Tito var den absolut viktigaste “personen” i mitt liv."

> Läs hela krönikan

Autismforum

kunskapscenter för diagnoser inom autismspektrumet

Autismforum samlar, bedömer, bearbetar och förmedlar kunskap om diagnoser inom autismspektrumet, där autism, Aspergers syndrom och andra autismliknande tillstånd ingår. Det sker via en webbplats, tryckt material samt föredrag som är öppna för alla. Autismforum ingår i Forum Funktionshinder, ett informationscenter med bibliotek och rådgivning, och drivs av Habilitering & Hälsa, Stockholms läns landsting.

> Läs mer om Autismforum
> Forum Funktionshinder
> Läs om cookies